Servicii profesionale de call center

Euro Call ofera intreaga gama de servicii de Call Center in limba romana si alte 7 limbi straine.

IT

Din ce in ce mai des companiile din multe domenii utilizeaza sisteme IT in activitatea lor de zi cu zi insa in momentul de fata softuri sunt cel mai intens utilizate in economie. Este vorba de softuri care doar contin informatii, softuri care administreaza informatii, softuri care ofera informatii sau softuri care le integreaza pe toate cele trei din urma. Dezvoltatorii mari de software au creat produse care sa acopere o sfera generala de necesitati insa nu toate se muleaza perfect pe necesitatile de business ale fiecarei companii. Necesitatile sau problemele companiilor in care vin in ajutor dezvoltatorii de software, deoarece economia a evoluat si a devenit mai complexa, sunt din ce in ce mai multe.

Aplicatiile web pe care le dezvoltam au ca suport limbajul PHP si cuprind elemente ale altor tehnologii web (CSS, Javascript, jQuery, XML, etc.). Solutiile sunt completate de sisteme de baze de date relationale SQL si de echipamente hardware adecvate proiectate si configurate tot de noi. Asftfel putem oferi nu doar o aplicatie web ci o solutie completa ("la cheie") pentru orice proiect, asigurand si eventuale interfete suplimentare de comunicare SMS, mass-mailing, telefonie SIP etc.

Putem de asemenea oferi si servicii Web design :

  • Site de prezentare
  • Blog personal
  • Catalog de produse
  • Magazin online
  • Optimizare SEO
  • Consultanta webhosting
  • Logo personalizat

Un site web ofera companiei dvs. calea cea mai simpla de a promova afacerea. Fie ca vorbim de site de prezentare, magazin online, catalog de produse sau blog personal, astfel, firma Dvs este disponibila astfel 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an. Site-ul web este vitrina de prezentare a produselor şi serviciilor, a informatilor dorite a fi transmise, a articolelor pe care doriti sa le impartasiti cititorilor dumneavoastra, oferind accesul atât de facil la informaţiile pertinente pentru consumator.