Servicii profesionale de call center

Euro Call ofera intreaga gama de servicii de Call Center in limba romana si alte 7 limbi straine.

INBOUND

Servicii de call center Inbound

Prespune preluarea apelurilor clienţilor dumneavoastră. Printr-o definiţie simplă, este cel mai simplu şi mai eficient mediu de a comunica cu eventuali clienţi şi de a avea o conversaţie cu privire la produsele dumneavoastră. Suntem profesionişti în domeniu şi putem gestiona orice volum de apeluri inbound. Asigurăm un serviciu call center cu ajutorul unor operatori bine instruiţi şi cu multa experienţă.

Citește mai departe...

OUTBOUND

Servicii call center de tip Outbound

Sunt telefoanele efectuate de agenţi pentru a vinde un produs/serviciu către potenţialii consumatori. De asemenea se mai folosesc pentru campaniile de cercetare de piaţă, colectarea debitelor, felicitarea in cazul achiziţionării unui produs scump, pentru telefoane de curtoazie, stabiliri de intalniri de afaceri, etc.

Citește mai departe...

BPO

Externalizare proceselor de business

(Business Process Outsourcing)

Pe piaţa competitivă şi nesigură din ziua de azi, companiile  sunt supuse presiunii de a reduce costurile şi, totuşi, de a funcţiona mai eficient. Din acest motiv, multe companii aleg să-şi externalizeze procesele de afaceri neesenţiale.

Citește mai departe...

CRM

Orice companie, indiferent de dimensiune sau tip de activitate, relaționează cu clienți și administrează informațiile de bază despre aceștia, cum ar fi nume, adrese, contracte, detalii despre produsele sau serviciile achiziționate, facturi, plăți etc. Indiferent că utilizează soluții informatice specializate ERP/CRM sau alte metode, fiecare companie urmărește și acționează în vederea satisfacerii clienților.  Însă nu toate metodele disponibile asigură legătura și centralizarea comunicării zilnice, task-urile sau  întâlnirile echipei de vânzări, cu oportunități și clienți prospecți, nu oferă o imagine de ansamblu și nu optimizează întregul proces de vânzare, și nu dispun de un sistem de raportare performant al proceselor de business.

Citește mai departe...

IT

Din ce in ce mai des companiile din multe domenii utilizeaza sisteme IT in activitatea lor de zi cu zi insa in momentul de fata softuri sunt cel mai intens utilizate in economie. Este vorba de softuri care doar contin informatii, softuri care administreaza informatii, softuri care ofera informatii sau softuri care le integreaza pe toate cele trei din urma. Dezvoltatorii mari de software au creat produse care sa acopere o sfera generala de necesitati insa nu toate se muleaza perfect pe necesitatile de business ale fiecarei companii. Necesitatile sau problemele companiilor in care vin in ajutor dezvoltatorii de software, deoarece economia a evoluat si a devenit mai complexa, sunt din ce in ce mai multe.

Citește mai departe...

VoIP

Soluții VoIP

Oferim soluţii companiilor cu o infrastructură de voce pe IP care au volum mare de convorbiri, facilitând optimizarea bugetului de comunicaţii. Serviciile de telefonie de tip VOIP sunt mult mai economice decat liniile telefonice traditionale şîn cazul unui volum foarte mare de apeluri, costurile pot fi foarte mari. Soluţiile noastre VOIP se pot adapta pentru cerinţele şi necesităţile fiecarui client.

Citește mai departe...