Profesionisti pentru profesionisti

Euro Call ofera intreaga gama de servicii de Call Center in limba romana si alte 7 limbi straine.

Misiune si Valori

Personal

Angajaţii noştri sunt cel mai important aspect din compania noastră. Fiecare persoană joaca un rol important în succesul nostru. Prin urmare promovăm un mediu de muncă dinamic, prietenos şi pozitiv de lucru care se transmite in relaţia cu clientii nostri şi clienţii acestora.

Corectitudine

E un principiu care ne ghideaza intern şi extern, angajaţii, partenerii, clienţii toţi sunt trataţi corect şi cu aceaşi atenţie şi respect. Acest lucru ne asigură şîntareşte o relaţie benefică tuturor persoanelor care vin în contact cu compania noastră.

Inovatie

Ne mândrim cu gandirea noastră inovatoare pe care o folosim să maximizăm efectele serviciilor noastre. Tehnologia este forţa pe care o folosim sa ne asiguram o continuă dezvoltare şi ne permite sa fim cat se poate de eficienţi. Investim în tehnologie şi dezvoltare chiar şîn cercetare, prin parteneriate cu leaderi din domeniu adoptam tehnolgii de ultima generaţie în activitaţile noastre şîn felul acesta suntem mereu caţiva pasi înaintea competitorilor.

Organizare eficienta

Suntem intr-o continuă cercetare de noi metode şi operaţii moderne pentru a imbunataţi toate etapele şi toate procesele din activitatea noastră - lucru esential în domeniile în care activăm. Clientii noştri pot fi siguri în acest fel ca vor avea parte mereu de un serviciu profesional, constant şi eficient punand mare pret pe calitate.

Transparenta

Suntem printre puţinele companii care pot asigura o maximă transparenţă, atâîn interiorul companiei în relaţiile cu personalul şi activitaţile acestora câşi extern cu toti clienţii noştri. Incerăm să promovăm o relaţie pozitivă şi deschisă cu canale de comunicare în 2 direcţii pentru a putea obţine informaţiile  necesare în rezolvarea problemelor şi gasirea soluţiilor.