Profesionisti pentru profesionisti

Euro Call ofera intreaga gama de servicii de Call Center in limba romana si alte 7 limbi straine.

Despre Noi

EUROCALL – Lucreaza cu cei mai buni !

Eurocall a fost fondată în 2011 în Bacău, Romania. Pricipala activitate a firmei sunt serviciile de tip contact center. Firma are sediul central în Bacăși 2 sedii îIașși Onesti. Call center-ul dispune de  posibilitatea de extindere nelimitată de posturi de lucru. Putem suporta orice tip de proiect fie el de mari sau mici dimensiuni. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei specializate pentru contact center.

EUROCALL  este o companie de outsourcing, care oferă soluții inovatoare de servicii pentru clienți, condus de calitate, pe toate segmentele de industrie. Folosind cea mai avansată tehnologie, specialiști pregatiti, Eurocall  este în măsură să ofere o abordare multi-canal, prin voce, SMS, live chat, e-mail și management de  social media. Echipa Eurocall se mândrește cu o gandire inovatoare și pozitivă care se transmite și către clientul final și creem in acest fel o experienta placuta cu fiecare client in parte.

Industria de outsourcing este în continuă evoluție și schimbare pentru a satisface cerințele clienților. Ne străduim să tinem pasul cu aceasta evolutie, astfel încât putem anticipa oportunitățile de  optimizare. Viziunea si strategia noastră pe termen lung este de a asigura că Eurocall rămâne o companie inovatoare  în cadrul pieței din industria de outsourcing și contact center.

Eurocall este dedicată în construirea de relatii pe termen lung, prin furnizarea de soluții flexibile de contact center si externalizate care adaugă valoare maximă clienților noștri. Ne străduim pentru a crea o experientă pozitivă cu fiecare interacțiune prin furnizarea celor mai buni oameni, cele mai bune procese, și cele mai bune tehnologii.